Treningsløp i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 30. Aug 2020

Onsdag var det treningsløp i Leveld med 16 ivrige til start. Både i kort løype og mellomløypa ble det sekundstrid, men Tord Torsteinsrud får bestemannspremien i dag da han var eneste utøver som satset på lang løype, samt at han fullførte på en meget respektabel tid. Men alle får skryt for flott innsats.


Neste uke er det Hallingtreff 2 i Hemsedal på nytt kart. Se eget innlegg for detaljer.

Resultatene finn dere her

Fornøyde damer etter å ha kommet til mål


0 Kommentar

Siste o-løp før sommerferien på Veståsen

Postet av Ål IL - Orientering den 9. Jul 2019

Det var kun 12 deltakere på siste o-løp før ferien, men de fikk til gjengjeld prøve seg på fine løyper i et flott terreng på Veståsen. Med unntak av en post som var lagt litt for langt nord, så hadde Ola Håkon laget varierte og utfordrende løyper.

Veståsen har et flott terreng, men det er dårlig kjørevei fra Ål-siden. Det medførte at noen deltakere snudde før de kom fram. Men som bildene viser, var alle som møtte opp fornøyde med ettermiddagen. Ragnar Rokne var suveren på kort løype, i likhet med Ole Feten som tok en overbevisende seier i mellomløype. Knut Ivar var eneste deltaker på lang løype.

Resultatene finner dere her.

Løypelegger Ola Håkon, samt Gunn Grønli og Turid Rokne, er fornøyd med å ha kommet til mål

Familien Rokne i godt humør


0 Kommentar

Sol, sur vind og motbakker i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 3. Jun 2019

På ein solrik, men sur og kald, ettermiddag møtte 36 optimistiske orienteringsløparar opp til treningsløp i Leveld. To spente, og forholdsvis ferske, løypeleggjarar venta med løyper som inneheld både kultur og spektakulær utsikt. Det skulle etter kvart vise seg at skogen i Leveld ikkje berre var enkel å finne fram i, og bakkane viste seg å vera både lengre og tyngre enn løparane mintest. 

Men i mål venta jordbær frå Leveld, fjorårets jordbær var endeleg moden, samt ein sjokoladebit eller to til eventuell trøyst. Uansett sat smila og latteren fortsatt laust hjå løparane etter målgang, sjølv om enkelte var lite villige til å leggja brikka fram for registrering. 

Etter tre timar var alle 36 løparane kome trygt ut att frå skogen, arrangørane reist blid og fornøgd heim og elgen starta med nattorientering.

Resultat finn de her


0 Kommentar

Rekorddeltakelse på o-løp i ferieparken

Postet av Ål IL - Orientering den 17. Mai 2019

Det var 70 personer som kom til start på o-løpet onsdag 15.mai. NTG tok turen fra Geilo, og fikk prøve seg på en 4 km løype med noe skogsterreng i starten med avslutning i området rundt ferieparken. Det kom også mange fra aktiv ung denne kvelden.

Frode Halvorsgard tok hjem seieren i mellomløypa, men Guri Feten kom bare et par minutter bak.

I langløypa var det veldig mange fra NTG Geilo, men et par rutinerte karer fra Ål snek seg inn foran ungdommen. 

Det var moro å se så mange stille til start på o-løp på Ål.

Resultat finner dere her

Mari Lindmo er godt fornøyd med løpet

Vidar og Ola Håkon gjennomførte et prikkfritt arrangement.


0 Kommentar

O-sesongen 2019 i gang

Postet av Ål IL - Orientering den 8. Mai 2019

Da er o-sesongen 2019 i gang på Ål. Det var 29 deltakarer som møtte i dag, og det var spesielt moro at 18 personar sprang 2,9 km. Vi håper at alle kjem til ferieparken neste onsdag også, Flott innsats av alle!

Resultat finn de her


                                 Løypeleggjarar Lars Sigmund og Turid0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline