Flott dag i Leveld

Postet av Ål IL den 26. Mai 2017

Over 50 ivrige o-løpere stilte til start denne kvelden i Leveld. Det var så mange at løypelegger gikk tomt for kart, og det må vi si er et luksusproblem. Det er nemlig veldig moro å se at så mange vil være med på orientering. Ekstra imponerende er det at 14 personer forsøkte seg på den lengste løypa, og alle fant postene. Med unntak av Vidar og Magnar som var i en egen klasse, var det veldig jevnt.

Enda flere, 17 personer, forsøkte seg på mellomløypa, og her var Tuva (med bistand fra pappa Eilev) i egen klasse. Men bak var det meget jevnt. Det kan dere se i resultatlista som dere finner dere her.

Neste løp er for øvrig på Fuglehova torsdag 1.juni kl 18: Velkommen skal dere være.

Her kan der se noen bilder fra løpet:

Noen venter i mål, mens andre starter

Guri har akkurat kommet i mål på lang løype til en imponerende bra tid

Mari og Vilde i godt driv på passeringsposten

Lars ser sprek ut halvveis ut i løpet.



Hallingtreff 1 og verdens o-dag

Postet av Ål IL den 19. Mai 2017

Onsdag 24.mai starter årets Hallingtreff arrangert av Nesbyen med løp på Svangtjern. Denne dagen er det også verdens o-dag, og det blir en liten markering av det underveis. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Nesbyen denne kvelden.

Dere finner invitasjon til Hallingtreffen her.

Informasjon rundet verdens o-dag finner dere her.



Oppholdsvær, men vått i skogen

Postet av Ål IL den 19. Mai 2017

Da er andre treningsløp unnagjort med 25 deltakere på Vermelie. Regnet gav seg rett før start, og selv om det var vått i terrenget, var det glimrende forhold for løping.

Det var flere som mente at et par av postene lå feil (inkludert undertegnede), men som vanlig, kan man kun skylde på seg selv. Vidar hadde, som tidligere, laget flott løyper, der postene hang der de skulle henge.

Resultatene vil bli lagt ut så snart de er klare (under fane resultat).

I neste uke er det Hallingtreffen samt treningsløp i Leveld. Hallingtreffen onsdag 24.mai er for øvrig samme dag som Verdens o-dag, og det blir en liten markering av dette. Vi oppfordrer flest mulig til å være med på dette arrangementet.




Sesongstart med 63(!) deltakere

Postet av Ål IL den 11. Mai 2017

Da er årets sesong i gang. Og for en start. Hele 63 deltakere til start, og 39 av disse i nybegynnerklassa. Det er moro å se, og det er mange år siden så mange møtte opp på et treningsløp på Ål.

Vi startet sesongen med splitter nytt sprintkart på Sundre, og mange synes det var moro å løpe på denne typen kart. Hele kartet blir klart i løpet av året, og vi kommer til å benytte det i større grad senere. Men allerede torsdag 8.juni prøver vi igjen på dette kartet.

Det ble en meget tett batalje på lang løype, og det er ingen tvil om at de yngste er best på denne type løp. Halvor Skrindo tok skalpen på Ole Feten og Magnar Kolbjørnsgard på den meget gode tida 25:33. Det var unggutta som slo til på mellomlang også, der Peder Feten slo Eskil Grue med et snaut minutt. Evigunge Turid Rokne knep 3.plassen.

Dere finner resultatene her

Her følger noen bilder fra løpet.

Dagens raskeste mann, Halvor Skrindo.