Natt o-løp

Postet av Ål IL - Orientering den 1. Okt 2017

Sesongen ble avsluttet med nattløp hos Vidar Sire onsdag 27.sept. Det var 4 som stilte til start, men alle var godt fornøyd med gjennomføringa og løypa som Vidar hadde laget. Vi håper at flere vil møte opp til neste år.

Takk for i år, og velkommen til avslutning på Bråta fredag 20.okt kl 19:00.

Tante og niese, to blad Guri Feten, var godt fornøyd med sin gjennomføringMange trosset regnet på Svarttjern

Postet av Ål IL - Orientering den 28. Jul 2017

Det var flere som trosset regnværet og stilte til start på Svarttjern. Det var klare seire til henholdsvis Odd og Magnar i mellom og lang, men det var meget jevnt bak disse.

Resultatene finner der her

Det er utfordringer med å legge ut bilder på hjemmesida, og redaktør må finne ut av dette så snart ferien er over.Varmt og blide o-løpere i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 20. Jul 2017

Til tross for årets varmeste og flotteste dag og invasjon av fluer, møtte 17 ivrige o-løpere til start på o-løpet i Leveld. Vi gir en ekstra stor applaus til Turid Rokne som om 2 dager fyller 70 år. Stor hilsen fra hele o-gruppa til henne, og en stor takk for alt hun har bidratt med i o-gruppa i mange år. Og for en førpresang! Hun slo alle ungjentene som stilte til start, og vant 2,1 km. Dobbelt gratulerer.

I mellomløypa vant Mari Torsteinsrud. Men det må legges til at hun hadde en bitteliten fordel all den tid hun var med å legge ut postene. Men seier er seier.

I lang løype var det dessverre kun en deltaker denne kveld, nemlig Ole Hulbak fra Hemsedal. Han hadde uansett blitt hard å slå.

Dere finner resultatene herGateorientering på Sundre

Postet av Ål IL - Orientering den 8. Jun 2017

Da er andre løp på nytt kart unnagjort, og det ble en interessant kveld. 21 deltakere møtte opp i regnet, og det er bra på en dag det skjer mye på Ål.

Det ble en meget tett affære på mellomlang løype der eviggunge Turid Rokne tok skalpen på de øvrige. Men det var bare 5 min mellom alle løperne.

På lang stakk Vidar av med seieren som vanlig, men differansen ble mindre enn normalt. Bare et par minutt skilte ned til Gaute på plassen bak. Det er verdt å merke seg at løypene i praksis ble dobbelt så lange da det blir store omveier i et sentrumskart. Svært bra trening med andre ord.

Resultatene finner dere her

Under ser dere noen bilder fra løpet

Jori og Gaute klare til start

Hvor er start?

Takk til Andrea og to blad Feten som hjalp til med å hente inn poster.Flott dag i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 26. Mai 2017

Over 50 ivrige o-løpere stilte til start denne kvelden i Leveld. Det var så mange at løypelegger gikk tomt for kart, og det må vi si er et luksusproblem. Det er nemlig veldig moro å se at så mange vil være med på orientering. Ekstra imponerende er det at 14 personer forsøkte seg på den lengste løypa, og alle fant postene. Med unntak av Vidar og Magnar som var i en egen klasse, var det veldig jevnt.

Enda flere, 17 personer, forsøkte seg på mellomløypa, og her var Tuva (med bistand fra pappa Eilev) i egen klasse. Men bak var det meget jevnt. Det kan dere se i resultatlista som dere finner dere her.

Neste løp er for øvrig på Fuglehova torsdag 1.juni kl 18: Velkommen skal dere være.

Her kan der se noen bilder fra løpet:

Noen venter i mål, mens andre starter

Guri har akkurat kommet i mål på lang løype til en imponerende bra tid

Mari og Vilde i godt driv på passeringsposten

Lars ser sprek ut halvveis ut i løpet.Powered by: Bloc