Sol, sur vind og motbakker i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 3. Jun 2019

På ein solrik, men sur og kald, ettermiddag møtte 36 optimistiske orienteringsløparar opp til treningsløp i Leveld. To spente, og forholdsvis ferske, løypeleggjarar venta med løyper som inneheld både kultur og spektakulær utsikt. Det skulle etter kvart vise seg at skogen i Leveld ikkje berre var enkel å finne fram i, og bakkane viste seg å vera både lengre og tyngre enn løparane mintest. 

Men i mål venta jordbær frå Leveld, fjorårets jordbær var endeleg moden, samt ein sjokoladebit eller to til eventuell trøyst. Uansett sat smila og latteren fortsatt laust hjå løparane etter målgang, sjølv om enkelte var lite villige til å leggja brikka fram for registrering. 

Etter tre timar var alle 36 løparane kome trygt ut att frå skogen, arrangørane reist blid og fornøgd heim og elgen starta med nattorientering.

Resultat finn de her



Rekorddeltakelse på o-løp i ferieparken

Postet av Ål IL - Orientering den 17. Mai 2019

Det var 70 personer som kom til start på o-løpet onsdag 15.mai. NTG tok turen fra Geilo, og fikk prøve seg på en 4 km løype med noe skogsterreng i starten med avslutning i området rundt ferieparken. Det kom også mange fra aktiv ung denne kvelden.

Frode Halvorsgard tok hjem seieren i mellomløypa, men Guri Feten kom bare et par minutter bak.

I langløypa var det veldig mange fra NTG Geilo, men et par rutinerte karer fra Ål snek seg inn foran ungdommen. 

Det var moro å se så mange stille til start på o-løp på Ål.

Resultat finner dere her

Mari Lindmo er godt fornøyd med løpet

Vidar og Ola Håkon gjennomførte et prikkfritt arrangement.



O-sesongen 2019 i gang

Postet av Ål IL - Orientering den 8. Mai 2019

Da er o-sesongen 2019 i gang på Ål. Det var 29 deltakarer som møtte i dag, og det var spesielt moro at 18 personar sprang 2,9 km. Vi håper at alle kjem til ferieparken neste onsdag også, Flott innsats av alle!

Resultat finn de her


                                 Løypeleggjarar Lars Sigmund og Turid




Treningsløp i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 14. Jun 2018

26 ivrige løpere hadde tatt turen til Leveld. De løp fra mygg og fluer, og kom seg velberget til mål en fin sommerdag. Det var tett og jevnt i de to største klassene, C-løype og kort A-løype, men det var i mellomlang løype det var mest spenning. Lars Sigmund hadde spart litt krefter til en langspurt, og klarte å snike seg foran Ola Håkon.

Resultat finner dere under meny resultat.

Neste o-løp er for øvrig Hallingdalsmesterskap i stafett på Øvre Ål der Ål stiller med to lag. Pga skader måtte tredje-laget trekke seg.

Under følger et par bilder fra kvelden i Leveld.



Fin dag på Syningen

Postet av Ål IL - Orientering den 7. Jun 2018

Det var en varm og fin dag for orientering på Syningen. 20 personer fant fram o-tøyet i varmen, og de fikk servert fine løyper av Narve og Eivind. Resultatene finner dere under meny resultat.

Som bildene under viser, var det både enkle og krevende forhold denne kvelden.

Neste o-løp er for øvrig i Leveld onsdag 13.juni kl 18:00.



Levert av IdrettenOnline