Treningsløp i Leveld

Postet av Ål IL - Orientering den 14. Jun 2018

26 ivrige løpere hadde tatt turen til Leveld. De løp fra mygg og fluer, og kom seg velberget til mål en fin sommerdag. Det var tett og jevnt i de to største klassene, C-løype og kort A-løype, men det var i mellomlang løype det var mest spenning. Lars Sigmund hadde spart litt krefter til en langspurt, og klarte å snike seg foran Ola Håkon.

Resultat finner dere under meny resultat.

Neste o-løp er for øvrig Hallingdalsmesterskap i stafett på Øvre Ål der Ål stiller med to lag. Pga skader måtte tredje-laget trekke seg.

Under følger et par bilder fra kvelden i Leveld.Fin dag på Syningen

Postet av Ål IL - Orientering den 7. Jun 2018

Det var en varm og fin dag for orientering på Syningen. 20 personer fant fram o-tøyet i varmen, og de fikk servert fine løyper av Narve og Eivind. Resultatene finner dere under meny resultat.

Som bildene under viser, var det både enkle og krevende forhold denne kvelden.

Neste o-løp er for øvrig i Leveld onsdag 13.juni kl 18:00.Sesongstart 2018

Postet av Ål IL - Orientering den 9. Mai 2018

Rammene rundt årets sesongstart kunne ikke vært bedre med strålende sol og 40 ivrige på startstreken. Og spesielt hyggelig at mange ungdommer møtte opp, og vi håper at dere blir med framover også.

Resultatene finner dere under meny resultat.

Blid gjeng som har kommet seg til mål.Natt o-løp

Postet av Ål IL - Orientering den 1. Okt 2017

Sesongen ble avsluttet med nattløp hos Vidar Sire onsdag 27.sept. Det var 4 som stilte til start, men alle var godt fornøyd med gjennomføringa og løypa som Vidar hadde laget. Vi håper at flere vil møte opp til neste år.

Takk for i år, og velkommen til avslutning på Bråta fredag 20.okt kl 19:00.

Tante og niese, to blad Guri Feten, var godt fornøyd med sin gjennomføringMange trosset regnet på Svarttjern

Postet av Ål IL - Orientering den 28. Jul 2017

Det var flere som trosset regnværet og stilte til start på Svarttjern. Det var klare seire til henholdsvis Odd og Magnar i mellom og lang, men det var meget jevnt bak disse.

Resultatene finner der her

Det er utfordringer med å legge ut bilder på hjemmesida, og redaktør må finne ut av dette så snart ferien er over.Levert av IdrettenOnline