Hallingdalsmesterskapet i stafett på Nesbyen

Postet av Ål IL - Orientering den 12. Sep 2017

Nesbyen IL arrangerer Hallingdalsmeisterskap i stafett sundag 17. september kl. 12.00. Løpet går på kartet Drifteslepa og det er merka til samlingsplass frå rundkøyringa i Nesbyen sentrum. Vi prøver å få til ein del lag. Ta kontakt med Knut Ivar Vestli, kivestli@gmail.com eller 93428722, om du kan tenkje deg å springe ein etappe.

Mer info finn de herBra innsats i Hallingdalsmesterskap i stafett

Postet av Ål IL - Orientering den 19. Sep 2016

Hallingdalsmesterskap i stafett ble arrangert på en fremragende måte av Hemsedal IL. Det var nærmere 20 grader, og hele 12 lag til start. Ål klarte dessverre bare å stille med 2 lag, men begge lagene var med i medaljestriden helt til målstreken. Hemsedal ble igjen for sterke, og vant suverent. men det ble jevnt fra 2. til 5. plass med forskjell på 7 minutter. Nesbyen 1 holdt hodet klart og kapret 2.plassen mens Ål 1 klarte å holde unna for Hemsedal 2 og Ål 2 som kom jagende bakfra.

Alle fra Ål må sies å ha gjort gode etapper, men da de 5 første lagene gjorde svært få feil, ble det de små bommene som avgjorde.

Følgende personer løp for ÅL:

Ål 1:

Erling Hagen
Eivind Torsethaugen
Vidar Sire

Ål 2:

Knut Ivar Vestli
Nils Kjell Kolbjørnsgard
Arnstein Sørbøen

Her finner dere for øvrig en fin artikkel fra hjemmesiden til Hemsedal orientering

http://hemsedal-il-orientering.idrettenonline.no/b...


Topp 3 i stafetten. Fra venstre: Nesbyen 1 på andreplass, Ål 1 på tredjeplass og vinner Hemsedal 1

Vidar på veg ut fra skogen til passering

Arnstein på vei inn til mål på en fin, fin 5.plass.Hallingdalsmesterskap stafett i orientering - Hemsedal

Postet av Ål IL - Orientering den 13. Sep 2016

Førstkommende søndag, 17.september kl 14:00, arrangerer Hemsedal Hallingdalsmesterskap i stafett. Start er fra Hemsedal hytte og feriepark. Sjekk innbydelse fra Hemsedal orientering for ytterligere detaljer (klikk her).

Pr nå ser det ut til at Ål IL stiller med to lag, men dersom flere ønsker å være med, må dere bare kontakte leder Knut Ivar Vestli (kivestli@gmail.com).Krevende orientering i flott vær under HM

Postet av Ål IL - Orientering den 18. Aug 2016

Rammene rundt Hallingdalsmesterskapet i orientering kunne ikke vært bedre denne kvelden med sol fra skyfri himmel, og godt over 20 grader. Det var svært krevende orientering i terreng med mye undervegetasjon, noe som medførte uvanlig lange etappetider. Men vi er o-løpere og ikke terrengløpere, og utfordringer er alltid moro.

Og som alltid vant den beste i sine klasser. For Ål IL ble følgende hallingdalsmestere:

Svein Furuhaug i H17C
Narve Thorset i H70C
Turid Rokne D60
Vidar Sire H19

Gratulerer så mye!

Det var over 60 deltakere denne kvelden, 24 fra Ål, noe vi må si er bra utfra oppmøte på de siste treningsløpene. Da er det bare å lade opp til neste torsdag da det er klubbmesterskap i Leveld.

Til slutt en stor takk til Arnstein Sørbøen og Eivind Torsethaugen for utfordrende og fine løyper. Hallingdalsmesterskap skal skille klinten fra hveten, noe som årets mesterskap i høyeste grad klarte.

Resultatene finner dere her.

Her er et par bilder fra arrangementetHallingdalsmesterskap individuelt på Fuglehovda

Postet av Ål IL - Orientering den 6. Aug 2016

Onsdag 17.august må alle være i toppform da årets høydepunkt i orientering for oss Hallinger finner sted. Da er det nemlig Hallingdalsmesterskap individuelt i orientering, og det er ÅL IL som er arrangør i år. Området er Fuglehovda, og vi håper at mange Ålinger tar turen denne kvelden.

Innbydelse finner dere her.Powered by: Bloc